Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hjärta på tjugoåtta kvadrat



Han var sitt rum

sin skimmerkobbe

och hade ett hjärta

på tjugoåtta kvadrat.


Visioner kom och gick

men hans livsdröm och

projektionsyta var en

mosaik av hjärtemusik

och glädjevinklar.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-03 22:13



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Här rymmer tjugoåtta
kvadrat mycket.

Och vilka härliga ord
och uttryck:

"skimmerkobbe"
"mosaik av hjärtemusik"

2024-02-10

  Susen VIP
Livsbejakande ord med vackert bildspråk
"mosaik av hjärtemusik"
2024-02-08

  Marita Ohlquist VIP
En fin text som förmedlar livskraft och livsglädje.
2024-02-05

  Boneyfrank VIP
En dikt som gör en nyfiken på personen den handlar om. Bra skrivet.
2024-02-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP