Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen

 

 

sakta smyger sig ljuset fram

en försiktig stråle anas

bak granskogens toppar blygt

snart solen himlen ger sken

att lysa över vår jord

efterlängtad av människor

av allt levande som växer och gror

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-02-12 16:12



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Snälla sol vill du lysa……
2024-02-12

  BenGust VIP
Mörkret bara suger.
Solen ger kraft.
2024-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP