Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mustasch


En välvd båge av hår
Attraktivt

Charm
Utsikt
Hummer
Lite bubbel

Ålderskillnad
Och samhörighet

Delade upplevelser
Men ändå samma
Tårar

Njutning

En del procent
Och kanske några minusgrader..

Att två olika kan bli liksom ett
Det är ett av livets mysterier




Fri vers av Det-nya-livet VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2024-02-04 22:16



Bookmark and Share


  christian hüls VIP
så få ord
fint skisserande ord
så många tankar frågor som
dyker upp
där
mellan raderna

Fint fångat!
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP