Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad??


Om sanningen ska fram
Så längtar jag
Efter något

Nu
Jag är tom
Torr
Likgiltig
Nollställd

Vill liksom inget

Och det är värre

Än att det går upp å ner
Som det gjorde förr

Nu är det ett rakt streck
Inget
Zipp
Nada
Noll

Och
Om ett EKG
är ett rakt streck

Ja
Du vet




Prosa av Det-nya-livet VIP
Läst 53 gånger
Publicerad 2024-02-17 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP