Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nämen asså



Jag äter
Jag äter
Jag dricker
Jag dricker mer
Jag mår dåligt
Jag vet inte
Jag är vuxen
Jag klarar mig själv
Jag äter kaksmet
Jag mår illa
Jag njuter
Jag dricker vin
JAG ÄR STARK
Jag Njuter
Jag dricker mer vin
Jag dricker vin
Jag dricker vitt
Jag dricker rött
Jag lagar god mat
Jag äter god mat
Jag chattar med nötter
Jag babblar med kåtbockar
Jag konverserar med muppar
Jag längtar
Jag vågar inte
Jag saknar
Jag vet inte
Jag önskar
Jag vill en massa
Jag är lost




Fri vers av Det-nya-livet VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-03-16 09:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP