Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppet?

Arbetat
Med nya små liv
Och deras lika förskräckta som förälskade och förväntansfulla upphovsmän/kvinnor
Det var fint

Jag fyller en funktion
Ger någon något
Som betyder

Gillar’t

Nu
I soffa
Med ost, marmelad
Och vin
Rött
Gott
Syndigt..
Ruby Zin

Gillar det med

Tänker
Att livet är himla fint ändå

Snön
som låg krispig och hög på buskarna
när jag kom hem
Det dova ljudet
när snötäcket lagt sig över stock och sten
Som om att hela världen är inbäddad
Skyddad
Av bomull
Vit
Vacker

Ännu en sak att gilla hejdlöst

Det finns hopp
Ibland..




Bunden vers av Det-nya-livet VIP
Läst 44 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-12 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP