Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte Fröken Sverige direkt

Luften
Den kan inte
Det går inte

Omöjligt att passera
De av snor tjocka, näsborrarna

Åsynen är fruktansvärd
Någon typ av hålögd varelse stirrar själlöst tillbaka på mig
I spegeln
I mitt badrum

Det går inte att värja sig

Bacillerna anfaller
I tusental!
Miljontal!!

Jag ger upp

Segnar långsamt ner i min soffa igen

Kapitulerar

Inför den grymma



Förkylningen..




Bunden vers av Det-nya-livet VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2024-02-13 06:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Det-nya-livet
Det-nya-livet VIP