Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trots kunglig börd (inavel) och rikedom föll hon kort på livet


Världens fulaste människa



Av åtminstone 13e generationens
inavel som föräldrar hade hon allt
annat än fel
- ful som stryk men rik förstås

Pervers under alla lager smink,
men ack så dyr,
ve för en styggelse värre än hon

Oälskad släpades hon naken ur
sitt halvt utbrända residens med
en köttkrok djupt begravd i låret
brett särandes på benen likt en
blödande gris över grusgången

Hängd i sina egna tarmar från en
urgammal galgek att torka i solen






Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-02-05 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP