Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fragmentet av en enkel teckning på ett litet museum berättar


Kartan till Undergård



brunnen låg mitt på godset,
som ett svart hål mitt i gruset

sedd från ovan var den centrum
i ett intressant komplex ingen
lagt märke till förrän Hon ritade


hennes försvinnande ödelade ett
gods äldre än runstenarna som
alltid stått resta i skogarna runt


Bara brunnen står kvar, igenväxt







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 34 gånger
Publicerad 2024-02-05 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP