Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffe

Den första koppen kaffe på morgonen
Alltså, wow! Vilken känsla!
Man vaknar till liv
Och livet kan börja
Den andra koppen kaffe lite senare på dagen
Alltså, wow! Vilken känsla!
Man vaknar till liv
Och gärna i kombination med någon bra musik
Jag älskar kaffe!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-02-07 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP