Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket att göra

Det finns så mycket att göra
som att titta på tv, lyssna på musik, skriva en dikt
men just nu är jag trött och vill bara sova
Det vill jag verkligen lova
Äh, det blev visst rim där
Vad ska man göra av alla tankar?
När man sitter där själv framför skärmen
Kanske är det bäst att ta det riktigt lugnt ändå
Inte springa runt huset och jaga katten
För då blir det ju nästan natten
Herregud nu rimmar jag igen
Det finns så mycket att göra
som att skriva en dikt här




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 13 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-07 14:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP