Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Jag färdas genom tid och rum
Konstiga färger som exploderar i mitt universum
Jag påminns om att jag sålde min vinylsamling för längesedan
Och är på ett konstigt sätt tillbaka i skolbänken
Jag blir försenad, missar en buss
Jag träffar folk som jag inte sett på 20 år
Allt händer i drömmar
Åh Gud jag drömmer alltid så mycket




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-17 05:44



Bookmark and Share


  Lars Thorelli VIP
Framåt i det digitala samhället utan analoga kopplingar gör att färgerna exploderar när ingen längre målar i gråskalorna. Här har du ännu en drömmare.
2024-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP