Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är faktiskt bra

Du är faktiskt bra
Du är någon att ha
Du är fantastisk och snäll
Och jag tänker på dig ganska ofta
Du är inte så dum
Herregud vilken cheezy dikt det här blev




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-02-01 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP