Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gentle Giant, Bowie, Queen, King Crimson, Yes och co...

2023 lyssnade jag på en hel del ny musik
2024 är jag nostalgisk och lyssnar mest på 70-tals musik
Det är faktiskt mycket mer givande på något sätt
Visst är det kul att hänga med lite iallafall i tiden
Men humöret blir minsann bättre av de gamla klassikerna




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-01-10 13:46



Bookmark and Share


  gretagreat
70-talsmusik är bra. Blev mycket Bowie under gymnasietiden på 90-talet.
2024-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP