Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår och idag

Du talar om igår
som om det var idag
Och redan klockan 15
börjar du bli trött
Du vaknar klockan 02
Och kan inte somna om
Du talar om idag
som om det var igår




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2024-01-12 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP