Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blir krautrock ikväll

Det blir krautrock i stereon ikväll
Can, NEU!, kanske lite Amon Düül
Vem vet hur mycket vi hinner med
Det kommer eka i rymden ända från Borås till Malmö




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2024-02-01 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP