Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns något i snön som ekar i drömmen

Det finns ett sätt att vara extra tyst på
Att titta på månen och låsa dörren två gånger
Fåglarna flyger i köket och basen hörs i sömnen
Ta vara på tiden
Och var inte där du en gång var
Det snöar in genom fönstret
Allt blir till samma färger till slut




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 31 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-22 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP