Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är en nordlig blomma av is.

I am a northern flower of ice
I do not wither from life
I bloom in the cold and dark
I shine with a frozen spark

I am a northern flower of ice
I do not fear the winter's bite
I stand against the storm and wind
I grow with a strength within

I am a northern flower of ice
I do not need the sun's light
I glow with a beauty rare
I show that I can dare

I am a northern flower of ice
I do not wither from life
I am a wonder of nature
I am a northern flower.


let's have fun with https://www.w3.org/Style/CSS/current-work.en.html

Jag är en nordlig blomma av is Jag vissnar inte av livet Jag blommar i kyla och mörker Jag lyser med en frusen gnista Jag är en nordlig blomma av is Jag fruktar inte vinterns bett Jag står mot stormen och vinden Jag växer med en styrka inom mig Jag är en nordlig blomma av is Jag behöver inte solens ljus Jag lyser med en sällsynt skönhet Jag visar att jag kan våga Jag är en nordlig blomma av is Jag vissnar inte av livet Jag är ett under av naturen Jag är en nordlig blomma;

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2024-02-07 11:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP