Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att snubbla på tillkortakommanden istället


Ett patetiskt fiasko



med underlivet naket, över nedkavlade
vadmalsbyxor stoppade av ett par höga
gummistövlar låg han med näsan i dyn

armarna längs med höfterna, som i ett
platt framstupa fall med byxorna nere


Tjärnen låg blank svart precis framför
nästippen, månen speglade sig naken







Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-08 00:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kommer en annan att börja tänka på det år som i filmen, skådespelaren Gösta Ekman, stod levande, utan mat och dryck i en tjärn, isbelagd om vintern, i en 'gammal' men färgglad film av Hasse & Tage, medlemmar i AB Svenska Ord. Såväl mera verkligheten som det mer påhittade, äger märklighetens mysterier.
2024-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP