Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hus utan liv

Är ett hus utan liv ett hus?
Eller är taket byggt av skratt?
Är väggarna tron på under?
Är golven grundmurad tillit?

Huset är tomt och mörkt
För din närvaro är borta
Frånvaron ekar tomhet
Mörker fyller själen

Älskat, men förlorat
Stulen av döden
Än bättre än aldrig älskat
Aldrig mist?

Glädje jag aldrig mött
Sorger som aldrig dött
Tomhet som ekar mitt skri
Frånvaro gör mig fri?




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-10 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP