Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En känsla ur en tom hand

 

Det är vår tid!

Inte hos mig och hos många i alla fall!

 

Det är sommartid!

Och är aldrig hos mig!

 

Det är höstblåsvind som blåser i mitt liv

Det är vintertid som vila i min själ

 

Mörkret och stillhet!

Är min favorittid på obestämd tid

 

Löven faller på marken och jag med

Tiden åldras i sin stillhet och jag med  

 

Dikten till smaklös bli och jag med

Orden till mörkret förvandlas och jag med

 

Ett stormigt tyst liv är jag

En försvinnande dröm är jag

 

Skit och skit och skit och ej mer än skit…

Talar mina år i livet

 

Jag gav mitt liv för mänskligheten!

Mänskligheten tog av mig mitt liv!

 

Svek mig!

Svek mig!

 

Förolämpade och förhånade mig

Såg med arga blickar på mig

 

Såg med hotande hatande blickar på mig

Såg med förnedrande tankar på mig

 

Tro ALDRIG på skiten och lögnaren människa!

Tro ALDRIG att du är lika värt som alla andra

 

Det finns de folk som vill se dig ej existera!

De som ser sig de enda som har rätt att existera

 

Ur en tom hand föll orden till en dikt

Och målade mig till en dyster natt




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 28 gånger
Publicerad 2024-02-12 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP