Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Alla hjärtans dag, ännu ett år

 

Alla Hjärtans Dag!

 

Må den dagen bli

ett ljus i mörkret

för alla som behöver det

för att hitta hem

 

må den vara

en doft av en ros,

en kram med värme,

ett vänligt ord

från ett oväntat håll.

 

Må den vara en dag

för vänner och bekanta

och för främlingar

i vårt eget land

och för människor

runtom i världen

där det stora mörkrets

nöd, krig och hat

trasar sönder vardagens lekar

och släcker barnens skratt.

 

Alla Hjärtans Dag.

 

Alla kärlekars dag.

 

En dag för vänskap

i det liv vi alla delar.




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-14 08:47



Bookmark and Share


  Foohexa
kamma plus på noll?
2024-02-16

  Larz Gustafsson VIP
Skriv på svenska. Inte slumslang.
2024-02-16

  Foohexa
bli tjock på stick i misärspel kanske?
2024-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Och varför skulle jag sitta vid hans mammas dödsbädd? Lennon satt ju redan där.
2024-02-15

  Larz Gustafsson VIP
Spelade priffe.
2024-02-15

  Foohexa
han satt iaf med sin mamma på dödsbädden, sket i rep och spelningar i 3 veckor.. vad gjorde du då? LArZ?!
2024-02-15

  Minkki VIP
Ord värda att läsa varje dag. Bokmärker!
2024-02-14

  Eva Langrath VIP
En fin önskan.
2024-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Trams.

Lennon var ju väldigt kärleksfull, som övergav sin första fru - och son - och gick över till en annan kvinna.
2024-02-14

  Kungskobran VIP
All you need is love, love is all you need
som Beatles sjöng
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP