Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med de nakna jag

 

 

Med de nakna genomskinliga

Tankar

Drömmar

 

Byggde jag mitt liv

 

Med de hederliga sanna

Känslor

Tro

 

Tog jag mina nästa och nästa steg i livet

 

Med trasiga slitna

Skor

Kläder

 

Klädde jag mig själv livet ut

 

Med barnsliga sorgsna

Känslor

Lek och drömmar

 

Skriver jag mina texter och teckningar

 

Med andfådda och trötta

Steg

Ögonblickar

 

Lever jag min mitt nuvarande liv i ensamhetens helvete

 

Den nakna jag!

De nakna jag!

De nakna oss!

 

Flyger fria och sörjer våra trasiga liv 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-14 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP