Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tala tyst

 

Texten

Talar

Tyst

 

Drömmen

Talar

Tyst

 

Själen

Gråter

Tyst

 

Jag är stum tyst

 

Leken

Leker

Tyst

 

Dagen

Går

Tyst

 

Naten

Vaknar

Tyst

 

Jag är ensam och tyst

 

Som döden

Som suset

Som egen andetagen  

 

De tysta jag!

De tysta i mig!

De tysta de i mig!

 

Vilar tysta i mina ögon

 

Jag andas tyst!

Jag drömmer tyst!

Jag dör tyst!

 

Den tysta jag har talat ut till världen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-02-16 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP