Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De aggfyllda flyktingarna!

 

 

I mer än tjugofem år

Har

Jag väntat på omstart

 

Att starta om livet som en flykting

Att börja om på nytt som en välkommen flykting

Att få ett liv i det nya landet

 

Är omöjligt

 

Väntan gick för långt

Och

Jag har inte än någon omstartpunkt

 

Omstart får aldrig man som en flykting

 

Shut up and fuck you!

Shut up you refugee!

Shut up and go to hell!

 

You are not Wellcome anywere

 

Sverige!

Demokrati!

Västvärlden!

 

Ser med rött öga på en flykting!

 

Man ser hur demokratin stänger sina gränser för flyktingarna

I USA och Europa!

Över hela världen!

 

Världens polis USA; EU; NATO ger sig rätt att ockupera andra länder

Förstöra andras liv i demokratis namn

Skapa krig och nya krig och nya krig

 

De moderna tidens konflikter är skapat

Av demokrati och NATO

Av USA

 

Djävla du vi kom inte hit som flyktingar för att det är kul!

Om du inte hade förstört våra hemländer!

Och förstörde våra liv för alltid!

 

Världen mår bättre!

Utan USA, NATO

Utan västvärlden

 

Vi flyktingar är,

Som betalar för de brott som demokratin gjort mot oss

Vi vill INTE något skitbidrag av någon

 

Utan vi vill ha vår värdighet/ identitet tillbaka!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 39 gånger
Publicerad 2024-02-16 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP