Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en minut


Tror du vi hinner


Den tid som låg framför har gått i ett huj
jag har inte ens hunnit tänka
från barnsben till ungdom
till vuxen minsann

jag hann knappt till bordet mig bänka

Tror du vi hinner bli färdiga här
det finns ju så mycket att göra
tiden är knapp i en ålder som min
dyrbara stunder blir sköra

En dag kommer jordelivet ta slut
jag fattar ej alls vad som hände
fast tidsperspektivet är blott en minut
när jag har nått fram

till tids ände





Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-19 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP