Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en vattendroppe i livets hav

 

 

Jag är som en vattendroppe
i livets hav

 

har virvlat runt i solskensglitter
och njutit av värmen

frusit fast i kylan
och längtat efter islossning

 

Jag är som en vattendroppe
i livets hav




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2024-02-19 09:23



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Det enorma havet
visar också på hur rik
tillvaron kan vara på möjligheter.
2024-02-22

  Eva Langrath VIP
Vacker hoppfull dikt.
2024-02-21

  Anya VIP
Tänker på Laleh här. "Jag är bara en sten i havet".
2024-02-20

  Respons VIP
Vattnets magiska livgivande liv samlat i en kortdikt som en droppe vatten.
2024-02-20

    Lena Staaf VIP
Fin text med mycket känsla!
2024-02-19

  Margit Grell
Tänker: Som vattendroppen är vi formbara genom livet.
Fin text.

2024-02-19

  Eva Helene VIP
Vackra bilder i din fina mjuka dikt.
2024-02-19

  Blomma-Stjärna VIP
ödmjukhet och visdom i vacker skrud - tycker mycket om - bokmärke!
2024-02-19

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla bilder om det ämne som kanske mer än något annat, visar oss livets
olika skiften.
2024-02-19

  Kungskobran VIP
Fin dikt om hur små vi är och allt vi fått gå igenom.


Jag ett sandkorn i Sahara
en doft av ingenting
en förgänglighetens barn
Mitt öde är ett oskrivet blad
en vindpust av tankar
som sakta ebbar ut
2024-02-19

  Mats Edin VIP
Träffsäkra rader om olika grader:))
2024-02-19

  Snödis VIP
Den här dikten fick mig att tänka på en dikt jag försökte skriva om islossning, men den dikten blev inget vidare bra, tyvärr. Det finns dock en sån spännande kraft i islossning som man skulle vilja fånga.
2024-02-19

  Maria Sundelin VIP
Gillar din liknelse
Kramar
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP