Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kort som mycket kort

 

Livet!

Är

Kort

 

Kärleken!

Har

Dött

 

Sommaren!

Är

Kort

 

Våren!

Har

Dött

 

Kortsagt med stor makt!

Kort upplevt med många flykter för livet!

Kort tänker jag och bubblar!

 

Djupt in i skiten!

Djupt in i ensamheten!

Djupt in i dysterheten!

 

Som fan!

Så kort blev min existens i Sverige!

Tackar för det!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-02-19 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP