Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corpus

Är det lerfötter
som rör sig när hon dansar
framåt och hemåt

kan det vara tro
ord verkar undfly henne
ändå sjunger hon

det som glöder där
är det ett askgrått hjärta
som finner syre

svag men svag ihop
andras fötter i leran
som en enda kropp.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-19 21:01



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Snyggt skrivet!
2024-02-19
  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP