Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kolorit


Färgen röd
med sin glöd

Sänker
sitt klot
i havet ner

Fångad
i vråldjupets
famn

Tills man den
inte länge ser

Bara natthimlens
stjärnklara glans




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 51 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-21 10:27



Bookmark and Share


    King Faerin
The red thirst (vampiric)
Of the blue sea
Night
2024-02-21

  alicja lappalainen VIP
känslan av en vertikal rörelse
2024-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Rött avlöses av vilsamt blått.
Jag gillar emellertid båda.

"...lackad stilla blå", som Traste & Superstararna sjöng om en bil.
2024-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP