Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens kraft

Finns alltid runt oss

Sårbar skör

Ger livet en värdefull gåva

Blåser en vind

Kommer med värme ödmjukhet

Slutar aldrig älska dig

För din egen skull

Ger hopp om närhet

Lämnar inte är där alltid

Kärlekens kraft behövs

Ger dagen en mildhet

En sprudlande glädje

Bevaras djupt i hjärtas rum




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-22 09:11



Bookmark and Share


  Koloristen
"är där alltid"

-JA!

'Sometimes I am frightened
But I'm ready to learn
Of the power of love'
2024-02-24

  La Magnólia VIP
Så ömsint och vackert du beskriver Kärlekens kraft. "En värdefull gåva". Ja, precis så är kärleken. " Slutar aldrig älska dig för din egen skull"... Så väl fångat om äkta och sann kärlek.
2024-02-24

  Bibbi VIP
Fina ord.
2024-02-24

  alicja lappalainen VIP
kärlekens fina sidor
2024-02-22

  siv birgitta.a. VIP
ja om du visste vad stark man blir när man äger kärlek o tron men just nu .
känns inte alt bra fick sitta med hunden-i köket i natt halv 3 kunde inte andas fick sitta o titta på hunden i natt.
hör hon är inne ännu har hon nåt på balkongen som jag inte kan andas av. nu är det min granne som bor ovan på .
som börjar knaka flera gånger om .
jag har en liten 4 a får sitta i köket .
kan inte andas i rummen var 12 grader när jag vaknade i morse i köket hur mycket skall man lida.
2024-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP