Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite cancerpysning ... 5 årskamp i maj/juni. 2 operationer.... 2 turer á 9+ cellgrifter, immunterapi i ett halvår som bara gav biverkningar... 20+ kontrastscanningar... tappat 35+ kilo på ett halvår och har mer energiproblem än någonsin...ger aldrig upp!


Cancerförbannelse/Det är synd om människan

Faller utan att ramla
Längs ödets väg jag famlat fram
I mörkret snubblade jag fram in i förbannelsens pentagram
Spillror av mitt jag, jag samla

Cancern tar inget lov
Svulster pyr under yta
Osäkrar sinnet och stållsätter för att inte bryta
Hopp i cytostatiskans skov

Det är synd om människan




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-23 22:01



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Väl skriftat! Cancer är hemskt och behandlingarna ännu värre.
2024-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP