Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten Fia för sig själv

Bakom tuva och liten sten
hoppar Fia runt på ett ben
Runt en stubbe upp och ner
runt på händer där ingen ser

Runt en gran och upp för tall
Vägra följa mall
Allt för eget nöje
Roligt för sig själv och utan följe




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-03 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP