Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fudge cancer


Leva livet

Ursäkta livet jag lever
Tänker inte vissna ned och dräneras ur
Tänker inte leva det så som andra kräver
Inte sluta hoppas på en lyckokur

Kan inte bara vara andras borg
Jag söker hitta skälen
Inte hålla ut för dig på tålamodens torg
Jag kämpar för att rädda själen

Kan inte bära din sorg
Sluta dra ned mig i din korg

När jag lämnat spelar det roll
Ska inte lämna med minnen som bara är moll




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2023-05-01 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP