Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Boktitelpoesi med


Vintermagin som flätar oss samman (Boktitelpoesi)

'Från de stora drömmarnas tid
Spår av dig
Ditt ord i mitt hjärta
För att vi hör ihop
Vintermagi'

#poetry #poesi #bokryggspoesi #poetryinmotion #känslor #årstider #vinter #dikt #svenskpoesi #booktitelpoetry




Fri vers av Moviemaster VIP
Läst 66 gånger
Publicerad 2023-05-21 12:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Mein Kampf"
"Äcklet"
"Ondskans blommor"

2023-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP