Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet; Döden; Alpha och Omega; Årstider.


Is, vatten, eld och öken.


Öken och is
Solen i dis.

Öken och eld
Natthimmel välvd.

Öken och vatten
Håll i hatten.

Vatten och is
Sommarens dis.

Vatten och eld
Höstkväll lämnas kvälvd

Vatten och öken
I horisonten syns röken.

Is och vatten
Inget tystar stumma natten.

Is och eld
Vinterfällen fälld.

Is och öken
Anden villig och håller mot spöken

Eld och vatten
Invid fasaden stryker katten.

Eld och is
Våren slår ris.

Eld och öken
Livet fortsätter och delas inte av försöken.

Vatten och Is
Eld och Öken

Liv och Död
Alpha och Omega
Födelse och reinkarnation




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2024-04-12 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP