Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsen, själ och mänsklig kultur

Inga mänskliga skäl
utan själ
Inget skapande utan väsen

Handen som fattar pennan
kommer till slut förstå den

Och i varje skapande petitess vara kultur
och uttryck för individens inre själ!




Fri vers av Moviemaster VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-17 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP