Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://suno.com/song/754d11c0-78cf-4759-b0e8-d29be9168e94


Fågel Fenix

Tvekar att kämpa mig fram
Trött av stridens damm

Yr, hunger, tvivel är det som skapar skav
Dränerad av hoppets gift
Att lägga sig ned och låta naturen skapa en grav
Låta vinden och vattnet erga fram min skrift

Hopp och längtan håller mig kvar
Efter ännu en strid
Innan döden tar mig i förvar
Överlever jag då det inte är min tid

Reser mig ifrån askans eld
Sved och döpt i smärta
Naiv var inte tanken innan föreställd
Med ärr och viss svärta

Livet går vidare
Skattar livet något mer ödmjuk
Lever livet något mer blidare
Då jag överlever som cancersjuk




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-22 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP