Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skadade soldatens ord





Han är så fin
jag skulle vilja hålla om och krama honom.

Jag ser att han torkar tårar.

Han har fått granatsplitter i sig och en hjärnskakning.
Hela han skakar medan han pratar.

-Vad känner du nu ?

-Det känns inte så bra. Det är väl vad jag kan säga.
Här är livet uppdelat i sekunder.

Jag bara gråter och gråter.

Han är så fin och han bara skakar när han pratar.

Livet uppdelat i sekunder.

Tredje året har börjat.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 34 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-24 13:41



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Starkt och nära.
2024-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP