Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kontrastrika kvällar


Himlen öppnar sig
den spricker upp
mot kvällen
och lyser med sin glöd

Gör så att kontrasterna
accentueras
mellan mörker och ljus

Björkens grenar
smala svarta mot
det brännande heta

När skatan i apelträdet
spänner sina svartvita
vingar
Och svingar sig mot
gatan ut




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-02-26 09:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Håller med föregående.
2024-02-28

  Kungskobran VIP
Fantastisk bild och dikt därtill
2024-02-26

    Lena Staaf VIP
Ljus och mörker, färg och skönhet. Skatan klyver bilden.
2024-02-26

  alicja lappalainen VIP
bildens plan skärs och animeras av fågelns flygning.
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP