Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ta mig hem vännen du!

 

I

Min dröm

Min sömn

 

Hälsar dagligen sömnapnén starkt

 

I

Min själ

Min kropp

 

Hälsar döden starkt

 

I

Mina tankar

Min vilostund

 

Hälsar döden fast

 

I

Mina texter, teckningar

Talar döden öppen

 

I

Mina solo stunder i Sverige

Ligger jag död i min lägenhet i miljard år

 

På gatorna ut

Ser

Hat och hatfulla människor tittar på mig

 

De äcklar mig!

De föraktar mig!

De nekar till min existens

 

Jag är för äcklat från alla håll!

Jag är föraktat i alla tider!

Jag är nekat av alla andra religioner!

 

Döden min bästa vän!

Gör mig fri!

Och ur ondskas värld ta mig ut!

 

Ta mig hem vännen du!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-02-26 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP