Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från mig till dig

Jag har aldrig varit så kär som jag är i dig

Du är en trygg punkt

En plats, för mig

En evighetskänsla av glädje,

Så här är en kärleksdikt, till dig




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 59 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-27 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria