Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familj

Jag kommer aldrig tappa hoppet
Om en annan dimension
Där mamma finns, där mamma förstår

Där hot om skiljsmässa inte hänger i luften
där pappa inte gifte sig

Eller där mina syskon aldrig föddes

För de behöver mig när jag inte finns där
Jag önskar jag hade flera som mig själv

Människor som brydde sig om mina syskon
Men det är bara jag som finns där

De andra förstår inte
För de har funktionsnedsättningar som man aldrig blir kvitt

Och mamma kommer aldrig lära sig mer än det hon vet

Korthuset rasar
Barnen brinner inne

Och hur vet jag när branden är framme?




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 29 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-03-23 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria