Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varifrån får han sina idéer ?




Han tror att identitet är som en utbytbar del i bilen.

Han tror att om man sätter sig på huvet på en människa
så kan man få henne att bli en annan.

Han tror att om man tar människans pass och ger henne ett annat så förvandlas den människans personlighet i enlighet med passbytet.

Han tror att om man flyttar en människa till ett annat land så byter den människan ut sitt sätt att tänka för att passa in.

Han tror att om man tar bort ett litet barn från mamman och låter en annan kvinna sköta barnet så har barnet fått en ny mamma.

Han tror att om man dödar tillräckligt många i ett annat land så får man makt över det landet för all framtid.





Han lärde sig allt detta som barn när han inte fick växa upp med sina egna biologiska föräldrar.

Hans ilska började vid omkring 10 års ålder. Att han agades hjälpte hatet på traven. Att han ville bli världshärskare pga det är det inte många som vill tro. Därför reagerade vi så sent på hans ord.

Vi tror inte på barn. Och gör vi det för ett ögonblick så tänker vi att det går nog över.




Övriga genrer av Gunnar Hilén VIP
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-02-26 19:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Barn är många gånger mycket klokare än vi tror, en del dock inte med positiva motiv.
2024-02-27

  Gunwale VIP
When will we ever learn?
2024-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP