Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordens sista andetag

Ser du inte
Hur tomt det känns?

Känner du inte
Hur allting bränns?

Hör du inte
Hur fåglarna vissnar?

Eller bryr du dig inte
Förrän allting tystnar?




Fri vers (Spoken word/Slam) av alstroemeria
Läst 61 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-26 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria