Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskade: Nattens njutning

En skönhet ligger naken bredvid mig
Utslagen efter nattens underbara njutningar
Vi älskade i evigheter, du sprutade av lycka
Jag njöt varje sekund som jag fick vara inuti dig
Min hårda leksak utförde sitt jobb galant
Du skrek ut din lycka i nattens tystnad

Vi älskade med varandra, två nakna kroppar
Tillsammans blev vi en i leken för två
Din nakna hud gned emot min
Dina fuktiga läppar var oemotståndlig
Jag rös till av lycka, njutning, när du spände dig
Din kropp den darrade av lycka

Innan natten var slut, var du fylld utav mig
Din nakna kropp var som gjord för mig
Jag stirrade in i ditt bruna öga och njöt
Du är en fröjd för ögat, jag behagar dig
Låter dig känna riktig njutning
Får dig att spruta och krampa av lycka
När jag med min nakna kropp behagar dig

Två älskande i nattens mörker
Tillsammans blir vi en, när jag tränger in i dig
Våran lust, våran lycka, fullbordad i nattens bestyr
Nu ligger du här bredvid mig naken
Helt utslagen och öm, fylld av min lycka
Jag beskådar mitt mästerverk
Känner mig nöjd, stolt, att du kom flera gånger
Du är min underbara kvinna i mörkret
Två älskande, tillsammans blir vi en




Fri vers (Fri form) av Spiken VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-27 05:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spiken
Spiken VIP