Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tankarna växer

 

 

Inom och i mig och ur mig själv

Växer,

En bild av rörliga tankar

 

Tankar av tankar med nya tankar som grund

Tankar ur tankar med gamla tankar som besvikelse

Tankar som tankar men inte på riktigt som tankar

 

De är förbjudna och censurerade av dig

De är förbjudna och censurerade av bödeln censuren

De är bannlysta tankarna av samhället

 

Mina tankar!

Är

Verken relaterade till någon än mig själv!

 

Mina tankar tillhör den fria tankarnas värld!

Till en värld av sorg och ensamhet

Till sanningen

 

Till en hel del värld av sorg




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-02-27 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP