Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet känns värt det igen, efter en lång vända av psykisk ohälsa.


Början på livet

För när tankarna slutar snurra
Och allting faller på plats

Då ser jag graven som en slutstation
Och livet som ett palats





Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-02-27 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria