Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ditt ex

Jag minns dig,

Varje årstid
Varje dag
Varje natt
Varje timme

För
Alla måltider
Alla filmer
Alla låtar
Alla foton


Men inte en enda tanke,
borde jag ägna åt dig idag.




Fri vers (Fri form) av alstroemeria
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-02-28 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alstroemeria
alstroemeria