Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Krig är fred"


Generation Z




Kreml uppger att "Ensimmäisten liike" ( ung De första i raden/Den första linjen ) redan i dag samlar fem miljoner barn och ungdomar i åldern 6-18 år. Målet är att samla alla skolungdomar, dvs 18 miljoner.

Lärarna har å sin sida en skyldighet att anteckna i skolornas elektroniska dagbok vilka elever som tillhör rörelsen och vilka som inte gör det. Lärare som är emot Putin får sparken.

Målen för den nya rörelsen är bland annat att lära unga människor "traditionella värderingar" och "patriotism" och att "ta bort skadliga effekter av internet". Rörelsen säger att den också strävar efter att bevara "sanningsfull historia" och arvet från ryska krigsveteraner, vilket för närvarande även inkluderar möten med veteraner från det nya kriget i Ukraina.

Man undrar hur många av barnen som vet om det riktiga målet. Att växa upp till kanonmat.




Övriga genrer (Översättning) av Gunnar Hilén VIP
Läst 45 gånger
Publicerad 2024-02-29 09:59



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Putinjugend.
2024-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP